Testa Dig Själv! • Gratis Personlighets-Test Ny Nivå, Box 10119, 43422 Kungsbacka, info@nyniva.nu
 Start                   

 Personlighetstest  

 STRESS-test  

 Dianetik               

 Självanalys      

 Beställ material      

 Nyheter/Info      

 Mer om Dianetik  

 Om Scientologi    

 Om författaren   

 Om Ny Nivå  

 Kontakta Ny Nivå  

    DIANETIK-paket          Dianetik

Problem med relationer, stress eller utmattning?
Svårt att förstå andra människors beteende?
Något du skulle vilja förändra eller förbättra hos dig själv?

Något återkommande problem eller
     besvärlig situation i livet som du aldrig lyckats lösa?
Psykosomatisk sjukdom eller kroppslig värk som plågar dig?

Dianetik handlar om människans sinne — ditt sinne. Ordet kommer från grekiskans dia, genom, och nous, själ eller sinne. Dianetik betyder alltså "genom sinnet".

Det är en metod, med vars hjälp du kan finna den grundläggande orsaken till varför du fortsätter besväras av en viss attityd, ett specifikt problem, en oförmåga eller psykosomatiska besvär.

När du hittar den verkliga källan till ett problem
så tenderar problemet att — just det — försvinna.

Låter detta intressant? Skulle du vilja veta något om Dianetikens bakgrund?

L. Ron Hubbard hade, innan han skrev Dianetik-boken, redan rest många tusen mil runt jorden och hjälpt mängder av människor till ett bättre liv och en hoppfullare framtid. Då han ständigt umgicks med människor från olika länder och vitt skilda kulturer, fann han att de alla reagerade på ibland oförnuftiga eller till synes oförklarliga sätt.

Du har kanske också observerat att människor inte alltid beter sig förnuftigt? Eller själv upplevt att du ibland reagerar på ett sätt som inte alltid är till ditt eget bästa?

Baserat på dessa observationer, utvecklade han Dianetik-metoden och började tillämpa den för att hjälpa många av de människor han mötte. Han märkte att Dianetik gjorde dem gladare och friskare, att de blev av med upprördheter och sorger som följt dem genom livet och att även psykosomatiska sjukdomar gick att hantera och t o m kunde utplånas med Dianetik.

Människor som blivit hjälpta genom Dianetik, började själva använda metoden för att hjälpa andra, som i sin tur hjälpte andra, osv — Dianetiken spred sig som en löpeld.

Det började efter hand bli ett allt större problem att det inte fanns nån fullständig, skriftlig beskrivning av metoden. I vissa situationer som t ex kunde uppstå då man tillämpade Dianetik, visste människor inte exakt hur de skulle använda den, och allt fler började skriva och ringa till L. Ron Hubbard för att få hjälp. Han fick dagligen nya frågor och började få svårt att hinna svara alla som kontaktade honom.

Därför skrev han boken Dianetik - Hur tanken påverkar kroppen, som en heltäckande handbok i ämnet. Den publicerades första gången den 9 maj 1950 och blev en bestseller nästan över en natt. Boken har toppat New York Times bestseller-lista flera decennier senare, och fortsätter än idag att finnas med på bestseller-listor över hela världen.

DIANETIK ÄR VAD DU HAR LETAT EFTER.

Boken har idag sålts i över 20 miljoner exemplar.

Nu finns även en nyutgiven DVD-film, Hur man använder DIANETIK, som vi varmt kan rekommendera. Med över 4 timmars sammanlagd speltid ger den en mycket engagerande och samtidigt grundlig genomgång av bokens innehåll -- den förklarar både teorin och beskriver på ett enkelt och klart sätt metoden för hur DIANETIK används i praktiken.Se DVD-filmen och/eller läs Dianetik-boken och upptäck:

- den verkliga anledningen till oförklarliga smärtor, negativa emotioner och olyckliga förhållanden i ditt liv.

- exakt vad som förstör din tro på dig själv och hur Dianetik® hjälper dig att bli av med detta destruktiva, så att du blir mer dig själv.

- den exakta teknologin som avlägsnar barriärerna i ditt liv.


DVD-film: Hur man använder DIANETIK
(över 4 timmars speltid)
Pris: 230 kr inkl frakt.


eller

 ERBJUDANDE - 50 KR RABATT: 

DIANETIK-paket:
DVD-filmen och boken
DIANETIK: Hur tanken påverkar kroppen (500+ sid)
Totalpris: 440 kr inkl frakt.SJÄLVANALYS + DIANETIK-paket


eller

 ERBJUDANDE - 95 KR RABATT: 

DIANETIK-paketet ovan
(bok+DVD)
plus
SJÄLVANALYS

Totalpris: 590 kr inkl frakt.